Екскурсія студентів на ДП «Ламелла»

12 квітня 2017 року студенти інституту ІМАКІТ під керівництвом асистента кафедри деревообробного обладнання та інструментів Капраля Ю.Р. здійснили поїздку у м. Тячів (Закарпатська обл.), де побували на ознайомлювальній екскурсії на підприємстві «Ламелла». Це підприємство є лідером серед меблевих підприємств Закарпатської області підтвердженням чого є відзнака Національного рейтингу «Зірка Якості».

Для студентів корисно та цікаво було побачити як організовані повноцінні технологічні процеси виготовлення виробів з масивної деревини на сучасному деревообробному устаткуванні провідних іноземних виробників.

На підприємстві відбувається розширення виробництва, триває будівництво нового цеху площею 7 000 м2 для виготовлення меблевого щита. У зв’язку з цим ДП «Ламелла» запрошує на роботу випускників інституту ІМАКІТ та пропонує високу заробітну плату. Керівники ДП «Ламелла» розповіли про вимоги до рівня професійної підготовки працівників на різних посадах та можливості кар’єрного зростання. Детальну інформації про структуру та особливості роботи ДП «Ламелла» можна дізнатись також на сайті www.lamella.com.ua.

В процесі поїздки було підписано договір між НЛТУ України та ДП «Ламелла» про подальшу співпрацю, зокрема щодо працевлаштування випускників та проходження студентами практики.

Студенти висловили подяку за організовану екскурсію директору інституту ІМАКІТ професору Ребезнюку І.Т., директору ДП «Ламелла» Старовойту Р.М., асистенту каф. ЛМ Щупаку А.Л. та асистентам каф. ДООІ Капралю. Ю.Р. і Бурдяку М.Р.