14 березня на кафедрі деревообробного обладнання та інструментів відбулася зустріч студентів ННІ ІМАКІТ з Іриною Озимок, представником фонду Western NIS Enterprise Fund (США), координатором програми місцевого економічного розвитку та ведучою проекту «Громада на мільйон» на телеканалі «1+1».

       В рамках цієї зустрічі Ірина Озимок провела для студентів лекцію на тему «Як стати успішним». Основною метою цієї лекції була мотивація студентів для успішного навчання завдяки отримання фахових знань та навичок, які передають викладачі НЛТУ України. Ірина Озимок відмітила, що основою для досягнення успіху є наполеглива праця, постійне самовдосконалення, самоосвіта у вільний від занять час.

       На сьогодні характерною рисою успішних людей є знання іноземної мови. Ірина Озимок вважає, що в наш час «гріх – не знати англійської мови», що є необхідною умовою для започаткування будь-яких міжнародних зв’язків, поїздок на практики, екскурсії, конференції, семінари тощо.

       Також Ірина Озимок вважає, що для досягнення успіху потрібно творчо мислити, дивитись на речі з різних сторін і вміти побачити те, чого не бачать інші. Такі особистості значно швидше досягають успіху, відкривають власні компанії (стартапи) та ефективно їх розвивають.

     На завершення Ірина Озимок відповіла на запитання студентів і викладачів, а також подякувала директорові ННІ ІМАКІТ проф. Ребезнюку І. Т. та завідувачеві кафедри ДООІ проф. Шостаку В. В. за запрошення прочитати таку лекцію.